top of page
Поиск
  • Фото автораLida

Літературний вечір

Любов до поезії виникла ще в дитинстві, думаю на це вплинув той фактор, що батьки в студентські роки писали вірші. Вміння коротко розкрити певну проблему або відкрити свої почуття, переживання, підібравши риму, або написавши прозу. Це завжди вражало.

Так от, довгий час шукала місце, де влаштовують літературні вечори, і нарешті це трапилося - знайшла. Бажання - найсильніший фактор, який здатен керувати людиною.

Це була друга зустріч. Мені подобається, що ці зустрічі об'єднують абсолютно різних людей, так само як і спорт, але це зовсім інше, атмосфера інша. Кожен бажаючий може заспівати пісню чи зачитати вірш. Подарувати натхнення для інших. Самобутність та індивідуальність. По творчості кожного з нас можна зробити внутрішній портрет, адже вірш народжується лиш тоді, коли ми проживаємо його.

Перший свій вірш написала у вересні 2017. Певні події надихнули мене писати. Година ночі, а ти не спиш і пишеш рядок за рядком, далі читаєш, редагуєш і продовжуєш. Куценько виходить, хотілося би вміти писати так само гарно як Євтушенко, Жадан чи Асадов, але маю надію, що настане час і так буде, аби лиш натхнення ніколи не зникало


30 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page